B
Birdman
Gast
Goedemiddag mede-barbecuers,
Ik wil mijn even voorstellen. Mijn naam is Dick en ik ben al jaren liefhebber van barbecue?n. Eerst de de bekende hambugers en speklappen. Sinds ruim 10 maanden in het bezit ven een keramisch ei. Deze staat bijna elk weekend te branden. Hiermee probeer ik op een hoger niveau te komen van barbecue?n. Door middel van dit forum probeer meer te leren waardoor de kwaliteit van mijn producten te verbeteren.
Groet
Dick
Ik wil mijn even voorstellen. Mijn naam is Dick en ik ben al jaren liefhebber van barbecue?n. Eerst de de bekende hambugers en speklappen. Sinds ruim 10 maanden in het bezit ven een keramisch ei. Deze staat bijna elk weekend te branden. Hiermee probeer ik op een hoger niveau te komen van barbecue?n. Door middel van dit forum probeer meer te leren waardoor de kwaliteit van mijn producten te verbeteren.
Groet
Dick