R
rdfromk
Gast
Goeiendag aan dit genootschap!
Ik ben Rik Debouver, 30 jaar slager en gepassioneerd door edele vleessoorten. Mij doe je geen plezier met de allerhipste kruidenmengelingen, rubs of marinades. Ik hou van de pure smaak van vlees, al dan niet gerijpt. Ik ben de oprichter van Gustor Meatboutique (www.gustor.be), Vlaanderens eerste online slagerij met focus op uitzonderlijk vlees van allerlei origines op maat van de partikulier. Bij mij kun je terecht met jullie vragen over allerlei vleesrassen
Ik ben Rik Debouver, 30 jaar slager en gepassioneerd door edele vleessoorten. Mij doe je geen plezier met de allerhipste kruidenmengelingen, rubs of marinades. Ik hou van de pure smaak van vlees, al dan niet gerijpt. Ik ben de oprichter van Gustor Meatboutique (www.gustor.be), Vlaanderens eerste online slagerij met focus op uitzonderlijk vlees van allerlei origines op maat van de partikulier. Bij mij kun je terecht met jullie vragen over allerlei vleesrassen