S
stingray
Gast
Hallo allemaal,
Kwam dit forum op meerdere plekken tegen en was zelfs opgenomen in het boek Somkey Goodness. (heel leuk boek)
BBQ al vele jaren maar had me nooit verdiept in het culinaire BBQen. tot vorig jaar altijd het standaard werk, worstje, hamburger, kip soms visje. Vorig jaar door een collega in aanraking gekomen met zijn BBQ virus en besloten om maar eens wat uit te proberen met rook, langzame garing e.d. Koken is immers een hobby van me.
Dit jaar naar het Big Green Egg flavour festival geweest en daar ging een wereld open. Wat er allemaal van de bq kan komen ;-) wow. 300 chefs laten je daar erg lekere dingen proeven.
Jammer genoeg geen BGE in de tuin maar wie weet komt dat er ooit nog van.
Ik hoop op dit forum veel ideeen en inspiratie op te doen.
Raymond
Kwam dit forum op meerdere plekken tegen en was zelfs opgenomen in het boek Somkey Goodness. (heel leuk boek)
BBQ al vele jaren maar had me nooit verdiept in het culinaire BBQen. tot vorig jaar altijd het standaard werk, worstje, hamburger, kip soms visje. Vorig jaar door een collega in aanraking gekomen met zijn BBQ virus en besloten om maar eens wat uit te proberen met rook, langzame garing e.d. Koken is immers een hobby van me.
Dit jaar naar het Big Green Egg flavour festival geweest en daar ging een wereld open. Wat er allemaal van de bq kan komen ;-) wow. 300 chefs laten je daar erg lekere dingen proeven.
Jammer genoeg geen BGE in de tuin maar wie weet komt dat er ooit nog van.
Ik hoop op dit forum veel ideeen en inspiratie op te doen.
Raymond