K
Kater79
Gast
Hallo allemaal,
Na een aantal malen wat recepten voor het BBQen te hebben gegoogled kwam ik op de site BBQgenootschap.
Ik wist eerlijk gezegd niet van het bestaan af, maar toen ik de site opende en wat posts las was ik gelijk om! Leuk initiatief!
Ik ben al een aantal jaren bezig met BBQen en dan m.n. met het grillen van vlees. Roken is nieuw voor me. Ik heb door de jaren heen diverse (goedkope) BBQ's versleten. Hierop wilde ik een keer 'echt' BBQen en heb ik besloten om de Weber original Kettle (47cm) aan te schaffen. Wat een verademing! Ik merkte direct dat het vlees zoveel malser was en dat ik, door een koude en warme zone te maken, veel makkelijker het vlees kon laten garen!
Het BBQen is bij mij echt een hobby geworden door de jaren heen! Ik heb onlangs ook het BBQ boek de "BBQ BIJBEL" van Julius Jaspers aangeschaft! Een aanrader! Ik hoop in ieder geval wat lekkere recepten en leuke contacten aan deze site over te houden! Wie weet kan ik ook nog wel met tips komen, ik ben er tenslotte alweer even mee bezig
Tot slot wens ik iedereen een fijne dag en veel BBQ plezier,
grt Gijs
Na een aantal malen wat recepten voor het BBQen te hebben gegoogled kwam ik op de site BBQgenootschap.
Ik wist eerlijk gezegd niet van het bestaan af, maar toen ik de site opende en wat posts las was ik gelijk om! Leuk initiatief!
Ik ben al een aantal jaren bezig met BBQen en dan m.n. met het grillen van vlees. Roken is nieuw voor me. Ik heb door de jaren heen diverse (goedkope) BBQ's versleten. Hierop wilde ik een keer 'echt' BBQen en heb ik besloten om de Weber original Kettle (47cm) aan te schaffen. Wat een verademing! Ik merkte direct dat het vlees zoveel malser was en dat ik, door een koude en warme zone te maken, veel makkelijker het vlees kon laten garen!
Het BBQen is bij mij echt een hobby geworden door de jaren heen! Ik heb onlangs ook het BBQ boek de "BBQ BIJBEL" van Julius Jaspers aangeschaft! Een aanrader! Ik hoop in ieder geval wat lekkere recepten en leuke contacten aan deze site over te houden! Wie weet kan ik ook nog wel met tips komen, ik ben er tenslotte alweer even mee bezig
Tot slot wens ik iedereen een fijne dag en veel BBQ plezier,
grt Gijs