Hallo allemaal,
Ik ben Robert uit Soest, liefhebber van de bbq en dankzij forumlid redshark mij aangemeld voor dit forum.
Daar waar ik in het verleden nooit de mogelijkheid had om te bbq'en en/of mij er niet in verdiepte, ben ik nu dankzij een tuin en een Weber Kettle verslingerd aan het bbq'en/grillen. Van de kipsat? en vlamfakkels ben ik over naar de hele kippen en ribs.
Ik ben vooral op zoek naar de smaak zoals ik die met mijn vrouw in Amerika beleefd heb i.c.m. low & slow. Dat moet op dit forum met zoveel kennis vast wel goed komen
.
Ik ben Robert uit Soest, liefhebber van de bbq en dankzij forumlid redshark mij aangemeld voor dit forum.
Daar waar ik in het verleden nooit de mogelijkheid had om te bbq'en en/of mij er niet in verdiepte, ben ik nu dankzij een tuin en een Weber Kettle verslingerd aan het bbq'en/grillen. Van de kipsat? en vlamfakkels ben ik over naar de hele kippen en ribs.
Ik ben vooral op zoek naar de smaak zoals ik die met mijn vrouw in Amerika beleefd heb i.c.m. low & slow. Dat moet op dit forum met zoveel kennis vast wel goed komen
