Chris de Greaut
Tondelzoeker
- Berichten
- 19
Hallo,
Mijn naam is Chris, en rara... ik bbq heel graag.
in de afgelopen jaren heb ik dat dan ook veelvuldig gedaan en steeds een beetje meer en beter.
Ik ben begonnen met een hibachi voor mijn tentje tijdens vakanties, gaande weg is de bbq hardware steeds verder uitgebreid.
Ook de bbq inspanningen nemen steeds meer tijd en ruimte in beslag.
Het Low and slow doe ik het afgelopen half jaar erg graag, en heb hiervoor dan ook de BBq Guru aangeschaft.
momenteel heb ik een weber performer gbs 57 maar wil de overstap gaan maken naar een Green egg of gelijksoortige. ( vast wel een discussie over te vinden)
Voor het uitwisselen en opperen van suggesties sluit ik me dan ook graag aan bij een forum voor de bbq geinfecteerde mede mens.
mvrgr
Chris
Mijn naam is Chris, en rara... ik bbq heel graag.
in de afgelopen jaren heb ik dat dan ook veelvuldig gedaan en steeds een beetje meer en beter.
Ik ben begonnen met een hibachi voor mijn tentje tijdens vakanties, gaande weg is de bbq hardware steeds verder uitgebreid.
Ook de bbq inspanningen nemen steeds meer tijd en ruimte in beslag.
Het Low and slow doe ik het afgelopen half jaar erg graag, en heb hiervoor dan ook de BBq Guru aangeschaft.
momenteel heb ik een weber performer gbs 57 maar wil de overstap gaan maken naar een Green egg of gelijksoortige. ( vast wel een discussie over te vinden)
Voor het uitwisselen en opperen van suggesties sluit ik me dan ook graag aan bij een forum voor de bbq geinfecteerde mede mens.
mvrgr
Chris