BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

H

Han

Gast
Hallo, ik ben hier vandaag terecht gekomen toen ik op zoek was naar wat onderdelen voor onze barbecue, en heb mezelf meteen geregistreerd.

Even kort voorstellen: mijn vrouw en ik vinden een " braai" heerlijk. Zij is in Zuid-Afrika opgegroeid  ;), en heeft het braaien dan ook van huis uit meegekregen en meegenomen toen het gezin begin 70-er jaren terug kwam naar Nederland. Wij braaien het liefst op een mengsel van hout (maar eigenlijk zou je dan van dat fijne Afrikaanse " ijzerhout"  moeten hebben) en cocosbriketten op onze XL vuurschaal met daarop een Barbecook rooster. Daarnaast hebben we voor grotere groepen of speciale gerechten onze 57cm Weber One-touch premium, waarin we meestal de Dammers/Ecobrasa cocosbriketten gebruiken.
 
Welkom Han, mischien gaat de weber nu wat vaker aan als de braai na het zien van al dat lekkers hier.
En toch benieuwd wat je allemaal bereid op de braai.
 
Terug
Bovenaan Onderaan