Hoi,
Een maand of twee geleden heb ik mijn oude '20 euro blokker bbq' weggegooid omdat deze inmiddels helemaal doorgeroest was... Maar ook omdat ik het hoog tijd vond worden voor een betere bbq. In de afgelopen maanden heb ik al regelmatig naar een Weber zitten gluren, maar had mijn vrouw nog niet over kunnen halen.. Wat dat betreft kwam de roest goed uit, want nu was ze het wel met me eens dat die oude weg moest
Een paar weken geleden heb ik heerlijk gecued tijdens een workshop van Gerard, dus toen wist ik helemaal zeker dat er wat nieuws moest komen... Nu kan ik als het goed is binnenkort een (nieuwe) Weber 57 Premium van iemand overnemen, dus vond ik het hoog tijd worden om me hier maar ook even voor te stellen.. Zal de komende tijd vast nog genoeg tips en hulp van jullie kunnen gebruiken
Groetjes,
Rutger
Een maand of twee geleden heb ik mijn oude '20 euro blokker bbq' weggegooid omdat deze inmiddels helemaal doorgeroest was... Maar ook omdat ik het hoog tijd vond worden voor een betere bbq. In de afgelopen maanden heb ik al regelmatig naar een Weber zitten gluren, maar had mijn vrouw nog niet over kunnen halen.. Wat dat betreft kwam de roest goed uit, want nu was ze het wel met me eens dat die oude weg moest
Een paar weken geleden heb ik heerlijk gecued tijdens een workshop van Gerard, dus toen wist ik helemaal zeker dat er wat nieuws moest komen... Nu kan ik als het goed is binnenkort een (nieuwe) Weber 57 Premium van iemand overnemen, dus vond ik het hoog tijd worden om me hier maar ook even voor te stellen.. Zal de komende tijd vast nog genoeg tips en hulp van jullie kunnen gebruiken
Groetjes,
Rutger