F
Fr@nk
Gast
Hallo allemaal daar?
Nou ik heb begrepen dat het wel zo netjes is om me ff voor te stellen?
Daar zal ik dan ook gehoor aan geven met een hilarische start van mijn nog prille BBQ leven ?
Na wat googelen over welk model het zou gaan worden, was onze keuzevorige week gevallen op de Weber One Touch Premium 47. (niks tegen gas of elektra maar zie wel romantiek in BBQ-en op kolen ) Ik moet bekennen dat ik al jaren lang ervaring heb met BBQ-en?maar dan als consument haha, dan stond de BBQ al aan en ik hoefde dus alleen maar ff me vlees er op te leggen?dusssss. Maar goed nu zijn de rollen ff omgedraaid. Dozen uitpakken, Weber in elkaar knutselen en daar stond die dan! De dag er na was het zover, we hadden ook nog een firestarter gekocht, was wel handig zeiden ze. Twee Weber aanmaakblokjes aangestoken en een ? volle firestarter er bovenop gezet, nou wachten maar. Toen de aanmaakblokjes uit waren de firestarter eraf gehaald en de briketten in de BBQ gegooid?..en toen het vlees erop en de deksel erop en ??niks?.huh wat niks amper warm, hoe kan dat dan? Alle schuiven staan open dus zuurstof genoeg toch! Paniek!! Ik het rooster eraf gehaald, naar boven gerent en de f?hn van me vrouw gehaald?(ik heb ooit Duisters met een verfbrander houtskool in no-time roodgloeiend zijn krijgen, dus waarom zou ik niet kunnen haha) nou je had die kop van me vrouw moeten zien?om in te lijsten?..die heeft nu nog de slappe lach. Ja, daar stond ik dan met me goede bedoelingen haha. ?RTFM? zei me vrouwtje, huhh wat! Blader, blader, O, moeten de briketten een half uurtje in de firestrarter?.oooo, oke. Ja ik ben nu eenmaal niet voor het geluk geboren en moet nog een hoop leren maar vind het hartstikke leuk haha. De tweede keer ging natuurlijk beter, maar na een goed uur ging de temperatuur drastisch omlaag en daar was ik minder blij mee. Ik had de schuiven onder en boven open. Dus al iemand na dit verhaal het met me te doen heeft haha dan zijn alle tips welkom graag temperatuur regelen om minstens een paar uur de Weber aan de gang te houden met briketten van Appie Hein.
Mvg, Frank.
Nou ik heb begrepen dat het wel zo netjes is om me ff voor te stellen?
Daar zal ik dan ook gehoor aan geven met een hilarische start van mijn nog prille BBQ leven ?
Na wat googelen over welk model het zou gaan worden, was onze keuzevorige week gevallen op de Weber One Touch Premium 47. (niks tegen gas of elektra maar zie wel romantiek in BBQ-en op kolen ) Ik moet bekennen dat ik al jaren lang ervaring heb met BBQ-en?maar dan als consument haha, dan stond de BBQ al aan en ik hoefde dus alleen maar ff me vlees er op te leggen?dusssss. Maar goed nu zijn de rollen ff omgedraaid. Dozen uitpakken, Weber in elkaar knutselen en daar stond die dan! De dag er na was het zover, we hadden ook nog een firestarter gekocht, was wel handig zeiden ze. Twee Weber aanmaakblokjes aangestoken en een ? volle firestarter er bovenop gezet, nou wachten maar. Toen de aanmaakblokjes uit waren de firestarter eraf gehaald en de briketten in de BBQ gegooid?..en toen het vlees erop en de deksel erop en ??niks?.huh wat niks amper warm, hoe kan dat dan? Alle schuiven staan open dus zuurstof genoeg toch! Paniek!! Ik het rooster eraf gehaald, naar boven gerent en de f?hn van me vrouw gehaald?(ik heb ooit Duisters met een verfbrander houtskool in no-time roodgloeiend zijn krijgen, dus waarom zou ik niet kunnen haha) nou je had die kop van me vrouw moeten zien?om in te lijsten?..die heeft nu nog de slappe lach. Ja, daar stond ik dan met me goede bedoelingen haha. ?RTFM? zei me vrouwtje, huhh wat! Blader, blader, O, moeten de briketten een half uurtje in de firestrarter?.oooo, oke. Ja ik ben nu eenmaal niet voor het geluk geboren en moet nog een hoop leren maar vind het hartstikke leuk haha. De tweede keer ging natuurlijk beter, maar na een goed uur ging de temperatuur drastisch omlaag en daar was ik minder blij mee. Ik had de schuiven onder en boven open. Dus al iemand na dit verhaal het met me te doen heeft haha dan zijn alle tips welkom graag temperatuur regelen om minstens een paar uur de Weber aan de gang te houden met briketten van Appie Hein.
Mvg, Frank.