BasBQ
Beef en Steak

even uitproberen

badjak

Vuurmaker
Berichten
73
Erg druk geweest met pasen en gisteren een familie belooft om een rijsttafel voor ze te maken.
Tussendoor toch even de tijd gevonden om mijn barbecue in elkaar te zetten en uit te proberen:

De nieuwe aanwinst (cadac kettle braai, 57 cm)
1%2520new%2520cadac%2520braai.jpg


Ik was alleen, dus heb maar een klein beetje kool gebruikt.

2%2520little%2520bit%2520charcoal%2520on%2520braai.jpg


Speklapjes erop (licht gemarineerd), indirect

3%2520slightly%2520marinated%2520belly%2520pork%2520on%2520indirect%2520fire.jpg


En even direct om het af te maken

4%2520finishing%2520off%2520over%2520direct%2520heat.jpg


De speklapjes hadden wat langer gemarineerd gemogen, maar ik had honger!

Wat mij opviel is hoelang de bbq warm/heet bleef met zo'n klein beetje kool. Een hele verbetering ten opzichte van mijn oude nep-webber :)

 
Dat beloofd veel voor de toekomst dan! Deze zien er al lekker uit in ieder geval.
 
Mooie Q

Ben niet nieuwsgierig :blush: maar wat is dat voor een ruimte waar de Q in staat?
 
speklapje is altijd lekker  :)
 
Dank jullie wel :)

@Bert:
Die bbq stond daar alleen maar omdat ik 'm in het aan elkaar knutselen was.
Da's waar ik woon. Geen ramen, alleen gaas en dat bijna overal. Hitte is hier meer een probleem dan kou, hoewel we nu de winter tegemoet gaan (en dat betekent dat ik gewoon een fikkie moet stoken om warm te blijven.....)
 
Ziet er al goed uit hoor. En goed materiaal werkt zoveel beter :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan