Dennis Pater
Tondelzoeker
- Berichten
- 1
Na eerst jaren op een Weber kogel bbq te hebben gebarbecued en daarna een aantal jaren op een Chinese (Takumi) kamado, heb ik nu met Black Friday een Big Green Egg gekocht samen met een buitenkeuken, erg blij mee!
Vorig weekend al pizza gebakken (van aanrecht op de schep en van de schep op de pizzasteen bleek wel lastig!) en buikspek burnt ends (bedankt voor het recept Dennis #NosKos!) gemaakt, heerlijk!
Hoop hier naast de recepten die ik graag na probeer te maken van Dennis (321 Spareribs, de genoemde burnt ends en pulled pork) ook meer te ontdekken qua side dishes.
Zojuist bij Diepeveen Herveld spareribs, short ribs, procureur, riblappen en blanke drumsticks besteld, dus de voorraad is zaterdag weer binnen!
Vorig weekend al pizza gebakken (van aanrecht op de schep en van de schep op de pizzasteen bleek wel lastig!) en buikspek burnt ends (bedankt voor het recept Dennis #NosKos!) gemaakt, heerlijk!
Hoop hier naast de recepten die ik graag na probeer te maken van Dennis (321 Spareribs, de genoemde burnt ends en pulled pork) ook meer te ontdekken qua side dishes.
Zojuist bij Diepeveen Herveld spareribs, short ribs, procureur, riblappen en blanke drumsticks besteld, dus de voorraad is zaterdag weer binnen!