Hallo allemaal,
Mijn naam is William Schep, en ben sinds kort lid van dit forum.
Afgelopen najaar heb ik een kamdo (Grill Guru Medium Solo) BBQ aangeschaft en daarom een buitenkeuken ontworpen en getimmerd.
De kamado gebruik ik voor de wat lange bereidingen en de wat grotere stukken vlees.
Naast de kamdo heb ik ook een weber Q1200 welke ik gebruik om even snel wat te grillen (vaak door de weeks).
BBQen doe ik al langer, maar ik ben nu wat serieuzer aan de slag sinds.
Naast BBQ heb ik een algemene insteresse in koken en drinken (whisky), daarnaast klus ik graag.
Mijn naam is William Schep, en ben sinds kort lid van dit forum.
Afgelopen najaar heb ik een kamdo (Grill Guru Medium Solo) BBQ aangeschaft en daarom een buitenkeuken ontworpen en getimmerd.
De kamado gebruik ik voor de wat lange bereidingen en de wat grotere stukken vlees.
Naast de kamdo heb ik ook een weber Q1200 welke ik gebruik om even snel wat te grillen (vaak door de weeks).
BBQen doe ik al langer, maar ik ben nu wat serieuzer aan de slag sinds.
Naast BBQ heb ik een algemene insteresse in koken en drinken (whisky), daarnaast klus ik graag.