BasBQ
Beef en Steak

Ervaringen Grill Grate?

Werken heel erg fijn met steaks. Gebruiken ze voor de Steak Cook-Off altijd.
 
Staan op de verlanglijst :)
 
Top roosters en laag in onderhoud (itt mijn gietijzeren rooster).  Ribbelkant voor de grillmarks maar omdraaien en de platte kant gebruiken voor een full sear van je vlees (burgers steaks ed.) Nog beter! Ook voor wings ed. Prima te gebruiken. Ik heb ook de planca tijdje geleden gekocht bonus daarbij is dat je makkelijk en snel je vlees kan intdooien (aluminium voert snel en gelijkmatig de kou af).


Verstuurd vanaf mijn GT-I9515 met Tapatalk

 
Ik heb ze al eens eerder voorbij zien komen.
Maar ik ben wel heel benieuwd wat het voordeel t.o.v. gietijzer is.
Vind het geen probleem om te investeren, maar grilgrates voor een Primo XL hakken er aardig in.
 
knoeier66 zei:
Ik heb ze al eens eerder voorbij zien komen.
Maar ik ben wel heel benieuwd wat het voordeel t.o.v. gietijzer is.
Vind het geen probleem om te investeren, maar grilgrates voor een Primo XL hakken er aardig in.

Geen vlammen, de drippings uit je vlees vallen in de riggeltjes en verdampen weer waardoor je  vlees sappig blijft enz. enz.
maar Meathead heeft het al duidelijker opgeschreven :p
http://amazingribs.com/BBQ_buyers_guide/guide_to_grill_grates.html
 
Terug
Bovenaan Onderaan