BasBQ
Beef en Steak

Entrecote met hasselbacks

 
 

rowhald

Kooltjesharker
Berichten
227
Lekker naar de slager en 2 x 750 gram entrecote meegenomen. Deze verdeeld over 3 mooie stukken.
En een stuk voor in de vriezer.

Smiddags olie lekker laten trekken met knoflook verse rozemarijn en verse thijm. Daarna het vlees 1,5 uur van te voren uit de koelkast en lekker royaal met zeezout en de olie insmeren

00628eca191c29662d2b9fdff3e741c8.jpg


Daarna de hasselbacks ook met de olie ingesmeerd en hop op de Q bij 200 graden.
cf744324b75e95e3a3952b0e310a1291.jpg
.
Ff ruitje schroeien en da. Indirect door naar 59 gr kern.
Even lekker laten rusten in een.aluminium jasje voor 15 minuutjes.
En zie daar

35c24d6675da30cc00bf12a3f3ab3d0d.jpg

10f89379b63d28fe84c855b7e4cf13bb.jpg


Hij was precies goed
 
OK...... Nog een keer :  ;)
Man, dat is een lekker stukje vlees hoor.
Lust ik ook  :D
 
Dat ziet er mooi en lekker uit!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan