- Berichten
- 443
Het begint met een kilo Entracote,hier een gorgonzola sausje bij.
De Entracote een nachtje laten liggen in een marinade van sojasaus,geperst knoflook,ketjap,peper en zout en een scheutje woester saus.
Hierbij gepofte aardappel en sommige door midden gesneden op voor hand en gerookte paprika poeder,peterselie en knoflook olie overheen gedaan.
Bbq aangestoken en direct de aardappels er bij aangezien deze een uurtje nodig hebben.
Ondertussen mooi stuk gorgonzola kaas in m’n nieuwe gietijzeren sauspannetje(pannetje eerst ff lekker warm laten worden onder de kap)en vervolgens verdund met kookroom tot hetgeen je wenst.
Aardappeltjes onderkant iets zwart dus volgende x wat vaker keren en t biertje wat meer laten wachten![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
De Entracote een nachtje laten liggen in een marinade van sojasaus,geperst knoflook,ketjap,peper en zout en een scheutje woester saus.
Hierbij gepofte aardappel en sommige door midden gesneden op voor hand en gerookte paprika poeder,peterselie en knoflook olie overheen gedaan.
Bbq aangestoken en direct de aardappels er bij aangezien deze een uurtje nodig hebben.
Ondertussen mooi stuk gorgonzola kaas in m’n nieuwe gietijzeren sauspannetje(pannetje eerst ff lekker warm laten worden onder de kap)en vervolgens verdund met kookroom tot hetgeen je wenst.
Aardappeltjes onderkant iets zwart dus volgende x wat vaker keren en t biertje wat meer laten wachten
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)