Beef en Steak

Eindelijk weer eens Q-time op de Q; Beenham en spareribs

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.005
Gevulde beenham.
Gevuld met verse tuinkruiden, sjalotjes, knoflook, pezo
Lekker laten garen met gegrilde courgette en frieten.

IMG_5767.JPG



IMG_5769.JPG
IMG_5771.JPG


Spareribs volgens geen methode.
Mijn moeder wilde wel weer eens echter spareribs eten. Dus.....
Lekker L&S gegaarde stevig bevleese spareribs. Was uiteraard weer eens met andere zaken bezig.
Gegaard in een combi van 1-2-3, Easterwood en een methode van BGE.

IMG_5774.jpg
IMG_5775.JPG
IMG_5777.JPG
IMG_5780.JPG
IMG_5781.JPG
IMG_5784.JPG
IMG_5783.JPG
 
Ziet er weer heerlijk uit peter.

Hoe heb je die beenham gevuld, vanaf de zijkant?
En waar is dat stokje voor?
 
Ziet er weer heerlijk uit peter.

Hoe heb je die beenham gevuld, vanaf de zijkant?
En waar is dat stokje voor?
ha @Zzzjon , Nee. Hammetje open gevlinderd. Beetje plat gedrukt, gevuld en opgerold. Daarna dicht geknoopt.
Haha, dat stokje. Er was een dwarsliggend stukje ham. Dit met de prikker op zijn plaats gezet en gehouden.
 
Lekker hoor! Ziet er goed uit 😎
 
ha @Zzzjon , Nee. Hammetje open gevlinderd. Beetje plat gedrukt, gevuld en opgerold. Daarna dicht geknoopt.
Haha, dat stokje. Er was een dwarsliggend stukje ham. Dit met de prikker op zijn plaats gezet en gehouden.

Netjes.

Ik kon op de foto van de doorsnede geen begin vinden van je snijwerk, vandaar mijn vraag.
 
moeders heeft smaak.

prima maaltjes weer. Hammetje ook +1
 
Goed bordje zo
 
Lekker hoor, dat was vast smullen !
 
Terug
Bovenaan Onderaan