- Berichten
- 314
Vrienden,
Zelf pita maken is altijd leuk, makkelijk en lekker (ik zag al meerdere geweldige voorbeelden voorbij komen). Ik voegde er venegriek, komijn en venkelzaad toe.
Tzadziki maken met veel dille! Had ik zin in, dus een grote bos van de markt meegenomen.
Köfte (rund-lam) gemaakt met een keur aan kruiden. Wondermiddel vind ik altijd tomatenpuree, broodkruim, ei en een schep Griekse yoghurt. Verder: dille, knoflook en ui, gember (allemaal raspen), pepervlokken, hete kerriepoeder, gemalen venkel en komijn en zout en peper.
Kamado aan en uitjes en een bol knoflook poffen en 2 paprika en een aubergine direct in de kolen. Na 20 minuten een heerlijk groentenmix.
Köftes grillen, pita even kort in een heten koekenpan en: zie deze foto’s! Makkelijk en superlekker. Met een beetje zuur, verse tomaat en munt-sriracha.
Zelf pita maken is altijd leuk, makkelijk en lekker (ik zag al meerdere geweldige voorbeelden voorbij komen). Ik voegde er venegriek, komijn en venkelzaad toe.
Tzadziki maken met veel dille! Had ik zin in, dus een grote bos van de markt meegenomen.
Köfte (rund-lam) gemaakt met een keur aan kruiden. Wondermiddel vind ik altijd tomatenpuree, broodkruim, ei en een schep Griekse yoghurt. Verder: dille, knoflook en ui, gember (allemaal raspen), pepervlokken, hete kerriepoeder, gemalen venkel en komijn en zout en peper.
Kamado aan en uitjes en een bol knoflook poffen en 2 paprika en een aubergine direct in de kolen. Na 20 minuten een heerlijk groentenmix.
Köftes grillen, pita even kort in een heten koekenpan en: zie deze foto’s! Makkelijk en superlekker. Met een beetje zuur, verse tomaat en munt-sriracha.
Laatst bewerkt: