Beef en Steak

eeven voorstellen

  • Onderwerp starter Onderwerp starter OnsMies
  • Startdatum Startdatum
O

OnsMies

Gast
Hallo,

mijn naam is Michel. Ik ben Brabander en dan ook lekker Bourgondisch. Van oorsprong restaurantkok (groot- en kleinkeuken) maar nu eigenlijk alleen nog maar vervent hobbykok. Ik hou van authentieke keukens: kaas, worst, bier, noem maar op.
Via vuurenrook.nl ben ik op dit forum terechtgekomen.
Hopelijk biedt het leuke en goed tips om tot nog betere resultaten te komen!
 
Welkom op het forum van het BBQ Genootschap
 
hoi Michel,

Welkom bij dit edele genootschap, kijk rustig rond en stel je vragen
 
Mies welkom bij deze hangplek voor BBQ addicts
 
Ha Michel, leuk dat je je hebt aangemeld. En om gelijk met de deur in huis te vallen, wat is het verschil tussen grot en kleinkeuken? Vertel me alles wat je kwijt wil, ik ben enorm nieuwsgierig ;)
 
Hoi Michel, welkom een kok is altijd een goed aanwinst... ;)
 
Hoi Michel,

Van harte welkom bij het Genootschap.
 
Welkom Michel! Veel plezier!
 
Wij hebben een hoop gemeen, Michel. In zowel afkomst als in (culinaire) achtergrond.
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan