- Berichten
- 1.147
Na wat studeren op het forum en diverse YouTube filmpjes, is dit het 1e resultaat van mijn pelletsmoker, erg blij mee.
Tomaat, Paprika zakje kruiden en wat olijfolie, 5minuten bereidingstijd, 2uur op 120 graden
Voor:
Na:
Standaard rub en beetje bbq saus uit een flesje met wat stroop en bruine suiker, temp pen erin en wachten tot 55graden
Spareribs rub erover en 3uur op 110-130 graden, daarna 1,5uur in folie met appelsap echte boter en bruine suiker, daarna 3 kwartier uit de folie en bbq sausje met vanalles wat (bbq saus/ketchup/bruine suiker/pannekoekenstroop)
Tomaat, Paprika zakje kruiden en wat olijfolie, 5minuten bereidingstijd, 2uur op 120 graden
Voor:
Na:
Standaard rub en beetje bbq saus uit een flesje met wat stroop en bruine suiker, temp pen erin en wachten tot 55graden
Spareribs rub erover en 3uur op 110-130 graden, daarna 1,5uur in folie met appelsap echte boter en bruine suiker, daarna 3 kwartier uit de folie en bbq sausje met vanalles wat (bbq saus/ketchup/bruine suiker/pannekoekenstroop)