Beef en Steak

Eerste smoker

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Jeane L
  • Startdatum Startdatum
J

Jeane L

Gast
Hey ik heb gisteren mijn eerste smoker besteld.
En tepro biloxi leek me best een leuk ding op mee te starten.
Ik heb al wel wat ervaring met roken op een barbecook rookoventje maar nog niet met een smoker...
Nu is mijn vraag hoe het zit met de beste temperaturen voor grote stukken vlees zoals PP of een brisket etc....die temp aanhouden leer ik wel:) maar wat is de min en max temp voor langere sessies? Alle tips zijn welkom :)
 
zou je jezelf misschien ook eerst even voor willen stellen?
 
Ik ben yannick, 29 jaar oud.
Belg uit het antwerpse
Slager van studies, en nu zelfstandige in natuursteen trappen en vloeren.
Een hele carri?re switch dus :) maar de passie voor bbq en roken is me altijd bijgebleven:)
 
Meestal zit je tussen de 107 en 121 graden wel goed ;)
 
Thx heb deze week nog een kersenboom omgedaan volgend jaar een mooi extraatje dan 😉
Foto's volgen nog wanneer ik hem heb!
Het is een goedkoop ding....Rond de 200 Euro maar ik wil eerst experimenteren.
Maar dat komt wel goed!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan