- Berichten
- 5
Nou, omdat ik thuisdienst had door covid en het weer erg mooi was dacht ik… laat ik maar eens pulled pork maken.
Een ding van bijna 2.7 kilo, van de keurslager (en dus nogal duur, maarja)
Geinjecteerd en gerubbed volgens Noskos’ recept en zijn PP kruiden
Lakkie erover. Ik heb zoals jullie kunnen zien de snake gebruikt en (wat jullie niet kunnen zien) wat chunks appelhout op de kolen gehad. Er ligt er nog 1, net buiten de foto.
Tijd voor het instoppen
Vers van de barbecue. Als iemand dit ziet en denkt “waar is al het sap?” …….. ja nou met mijn eerste PP ook meteen de eerste blooper: zo enthousiast met de voeler van een andere thermometer erin steken dat ik de aluminiumfolie lek prikte…. Dag sap. Kon nog een deel redden in de bak die er onder ligt hier maar ik rouw
En hoe smaakt het? Nou gedurende de dag verloor ik mijn smaakvermogen steeds meer dus voor zover ik kon proeven wel goed. Volgens mijn vriend was het erg geslaagd. Gegeten op een wit bolletje met zelfgemaakte coleslaw.
Edit omdat er een foto dubbel in zat
Een ding van bijna 2.7 kilo, van de keurslager (en dus nogal duur, maarja)
Geinjecteerd en gerubbed volgens Noskos’ recept en zijn PP kruiden
Lakkie erover. Ik heb zoals jullie kunnen zien de snake gebruikt en (wat jullie niet kunnen zien) wat chunks appelhout op de kolen gehad. Er ligt er nog 1, net buiten de foto.
Tijd voor het instoppen
Vers van de barbecue. Als iemand dit ziet en denkt “waar is al het sap?” …….. ja nou met mijn eerste PP ook meteen de eerste blooper: zo enthousiast met de voeler van een andere thermometer erin steken dat ik de aluminiumfolie lek prikte…. Dag sap. Kon nog een deel redden in de bak die er onder ligt hier maar ik rouw
En hoe smaakt het? Nou gedurende de dag verloor ik mijn smaakvermogen steeds meer dus voor zover ik kon proeven wel goed. Volgens mijn vriend was het erg geslaagd. Gegeten op een wit bolletje met zelfgemaakte coleslaw.
Edit omdat er een foto dubbel in zat
Laatst bewerkt: