BasBQ
Beef en Steak

Eerste Pulled Pork van de Smoker

WillemD

Tondelzoeker
Berichten
18
Naar aanleiding van mijn voorstelbericht, gelijk maar daad bij woord voegen.
Gisteren mijn smoker nog een keer in de olie gezet. (vochtige weer komt er weer aan)
En een schoudertje gerubt, en in de koelkast gelegd.
IMG_00251_zps2b68085c.jpg


IMG_00261_zpsd577d6ad.jpg


IMG_00271_zpsa02acfd5.jpg


vanmorgen om 05:00 bed uit, en smoker opgestookt.

IMG_00291_zps4c16adfd.jpg


Het gaat lekker, hij is nu op 55 graden en de smoker 99 graden.



 
Welke kant moet ik opkijken voor de rookwolken  ;)
 
Succes vandaag!
 
Update;
Gaat sneller dan ik had verwacht, zit nu al op de 80 graden.
Is de eerste keer dat ik met kokosbriketten werk, en dat gaat wel harder.
IMG_00311_zpsfb7da5ac.jpg
 
Hebben je buren al over de schutting gekeken/geroken?  ;)
 
Hoelang heb je er over gedaan om de 80 C te halen?
 
Hij is er rond 05:30 op gegaan, en zat dus rond 11:15 op 80 gr.
Hij is doorgegaan tot 83, en is nu weer 81. Smoker zit op 95 gr.
 
goed bezig
 
Jij bent goed op weg om je KNOR te halen! (en lekker te eten....)
Vergeet niet om de rest van de foto's ook te plaatsen ;)
 
Nou om 14:45 was het zover, de 88 graden.

IMG_00321_zpsf0e7b232.jpg


Er af gehaald en in de folie, handdoek erom en wachten tot avondeten  X(

IMG_00332_zpsc671dcf4.jpg


foto's van het trekken en de broodjes volgen......



 
Gefeliciteerd met je stickertje.
 
Gefeliciteerd
 
Ik denk dat hij goed gelukt is. Proficiat met Knorrie
 
Sorry niet eens vermeld, was idd super lekker!
Zoonlief zat na zijn broodjes nog uit de schaal te snoepen. En dat zegt mij genoeg!
 
Terug
Bovenaan Onderaan