RuwePit
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Vandaag voor het eerst spareribs gemaakt met de 3-2-1 methode.
Gisteravond met de Noskos rub in de koelkast.
Temperatuur mooi op 110*.
3 uur: Druippan gevuld met bockbier. Ieder half uur gesprayd met beetje vocht.
Na 2,5u ging de temperatuur ineens naar de 150*. Iemand enig idee hoe dat kan?
2 uur: met boter en honing in de folie
1 uur: aflakken met Smokey Goodness- Smokey’s finest bbq sauce
Ze waren heerlijk: lichtzoet met lekkere pittige bite…
Gisteravond met de Noskos rub in de koelkast.
Temperatuur mooi op 110*.
3 uur: Druippan gevuld met bockbier. Ieder half uur gesprayd met beetje vocht.
Na 2,5u ging de temperatuur ineens naar de 150*. Iemand enig idee hoe dat kan?
2 uur: met boter en honing in de folie
1 uur: aflakken met Smokey Goodness- Smokey’s finest bbq sauce
Ze waren heerlijk: lichtzoet met lekkere pittige bite…