Na wat eerste sessies op mijn ei stond er voor vandaag spareribs op het menu. Ja ik had beter eerst de weervoorspellingen kunnen bekijken maar uiteindelijk een mooi plekje onder de overkapping gevonden.
Doel was de 321 methode, 2 strengen dikbevleesde ribs, wat appel chunks en uiteraard de NOS KOS rub en bbq sauce.
Temperatuur steeds beter onder controle, zat grotendeels strak op 120 graden conform plan. Paar uitschieters waarbij de temp plotseling omhoog ging maar op tijd kunnen corrigeren. Heel gaaf. Resultaat zeer tevreden zo mals heb ik ze nog niet gegeten en de complimenten van de vrouw en kids thuis. Kortom Top. Door de drukte foto’s gemaakt vanaf het inpak werk maar zitten wel wat smakelijke plaatjes bij . Op naar de volgende sessie
Doel was de 321 methode, 2 strengen dikbevleesde ribs, wat appel chunks en uiteraard de NOS KOS rub en bbq sauce.
Temperatuur steeds beter onder controle, zat grotendeels strak op 120 graden conform plan. Paar uitschieters waarbij de temp plotseling omhoog ging maar op tijd kunnen corrigeren. Heel gaaf. Resultaat zeer tevreden zo mals heb ik ze nog niet gegeten en de complimenten van de vrouw en kids thuis. Kortom Top. Door de drukte foto’s gemaakt vanaf het inpak werk maar zitten wel wat smakelijke plaatjes bij . Op naar de volgende sessie