- Berichten
- 69
Dit is de eerste keer geweest dat ik pulled pork heb gemaakt. In tegenstelling tot mijn eerder geposte pulled chicken heb ik deze wél gemaakt nadat ik lid ben geworden . Maar zoals ik eerder zei, ik doe het niet voor de badges.
Ik heb het recept van de wedstrijd pulled pork van Noskos gebruikt. De rub die ik heb gebruikt was de pork rub van BBQuality. Als basis voor de eindsaus heb ik Jack Daniel Tenessee Honey gebruikt. Het was een klein exemplaar (onbereid 1,5 kg). Ik ga de volgende keer zeker een grotere batch maken. De temperatuur heb ik verrassend eenvoudig constant weten te houden.
De smaak en textuur waren erg goed. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Ik heb het recept van de wedstrijd pulled pork van Noskos gebruikt. De rub die ik heb gebruikt was de pork rub van BBQuality. Als basis voor de eindsaus heb ik Jack Daniel Tenessee Honey gebruikt. Het was een klein exemplaar (onbereid 1,5 kg). Ik ga de volgende keer zeker een grotere batch maken. De temperatuur heb ik verrassend eenvoudig constant weten te houden.
De smaak en textuur waren erg goed. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.