Beef en Steak

Eerste keer pulled pork

  • Onderwerp starter Onderwerp starter syotos
  • Startdatum Startdatum
S

syotos

Gast
Afgelopen zaterdag heb ik om mijn offset BBQ in te wijden pulled pork gemaakt. Had bij de slager een stuk procureur gehaald van 1.6 Kg en heb dit grotendeels op basis van het recept op amazingribs.com klaargemaakt. Daarnaast heb ik ook nog een lekker spareribje klaar gemaakt.
Hij ging rond 9:30 op de BBQ en was ongeveer 17:00 klaar, waarna ik hem een uur heb laten rusten.
Het was heerlijk mals en smaakte prima, hoewel ik de volgende keer meer rub en glaze zou doen. Ik heb de smaakt te pakken en ben dus langs de Makro gegaan en heb ondertussen weer 3 procureurs in de vriezer liggen voor de volgende keer /keren.

Hieronder de verplichte fotoshoot  ;)
op de BBQ:
WP_20170429_10_07_22_Pro_zpsd1lw3l0l.jpg

op temperatuur:
WP_20170429_16_38_55_Pro_zpsiyuc009r.jpg

Klaar op het aanrecht:
WP_20170429_16_40_44_Pro_zpsnyfjnzp4.jpg

in de schaal:
WP_20170429_17_55_20_Pro_zpsyvrodbtp.jpg

op een broodje:
WP_20170429_17_55_14_Pro_zpsrt2uokzi.jpg
 
lekker hoor, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Lekker, gratz met knorrie!
 
Bedankt voor de felicitaties, ben helemaal blij met knorri  B-)
Over een paar weken staat de volgende (of volgende twee afhankelijk hoeveel mensen er komen) gepland.
 
Terug
Bovenaan Onderaan