S
syotos
Gast
Afgelopen zaterdag heb ik om mijn offset BBQ in te wijden pulled pork gemaakt. Had bij de slager een stuk procureur gehaald van 1.6 Kg en heb dit grotendeels op basis van het recept op amazingribs.com klaargemaakt. Daarnaast heb ik ook nog een lekker spareribje klaar gemaakt.
Hij ging rond 9:30 op de BBQ en was ongeveer 17:00 klaar, waarna ik hem een uur heb laten rusten.
Het was heerlijk mals en smaakte prima, hoewel ik de volgende keer meer rub en glaze zou doen. Ik heb de smaakt te pakken en ben dus langs de Makro gegaan en heb ondertussen weer 3 procureurs in de vriezer liggen voor de volgende keer /keren.
Hieronder de verplichte fotoshoot
op de BBQ:
op temperatuur:
Klaar op het aanrecht:
in de schaal:
op een broodje:
Hij ging rond 9:30 op de BBQ en was ongeveer 17:00 klaar, waarna ik hem een uur heb laten rusten.
Het was heerlijk mals en smaakte prima, hoewel ik de volgende keer meer rub en glaze zou doen. Ik heb de smaakt te pakken en ben dus langs de Makro gegaan en heb ondertussen weer 3 procureurs in de vriezer liggen voor de volgende keer /keren.
Hieronder de verplichte fotoshoot
op de BBQ:
op temperatuur:
Klaar op het aanrecht:
in de schaal:
op een broodje: