- Berichten
- 77
Morgen ben ik van plan om voor de eerste keer pizzas te gaan maken op mijn kamado.
Voor de eerste keer kant en klare deegbollen gekocht bij de Makro. Ik heb al wat zitten googlen hoe ik het het beste aan kan pakken en heb toch nog wat vragen, een van de belangrijkste is hoe zorg ik ervoor dat ik de pizza makkelijk van de pizzasteen af kan halen? Bakpapier of bloem op de pizza schep zodat dit op de bodem gaat zitten en de pizza niet blijft plakken?
Alle tips zijn uiteraard welkom...
Voor de eerste keer kant en klare deegbollen gekocht bij de Makro. Ik heb al wat zitten googlen hoe ik het het beste aan kan pakken en heb toch nog wat vragen, een van de belangrijkste is hoe zorg ik ervoor dat ik de pizza makkelijk van de pizzasteen af kan halen? Bakpapier of bloem op de pizza schep zodat dit op de bodem gaat zitten en de pizza niet blijft plakken?
Alle tips zijn uiteraard welkom...