- Berichten
- 509
De eerste keer heb ik een Fatty geprobeerd.
Half om half gehakt met fijn gehakte rode ui, een halve theelepel knoflookpoeder, een halve theelepel uipoeder, een halve theelepel gemalen zeezout, een halve theelepel gemalen zwarte peper, en twee theelepels paprika poeder.
Vulling van punt paprika, gehakte champignons en oude strooi kaas.
Opgerolde fatty met baconmatje.
Met jasje
Kolen mand op de minion manier gevuld met 3 blokjes essenhout.
Ongeveer 15 gloeiende kooltjes erin
Fatty erop.
Fatty gereed!
Zien jullie de rookring? Hij was heeeeeerrrrllliiiijjjk echt een zalige zachte rooksmaak. Ik ben blij dat ik dit forum gevonden heb en het low en slow gedeelte. Ik heb wel een probleem met de temperatuur. Die kwam niet hoger dan 105 graden Celsius. Zoals jullie misschien zien heb ik niet al te veel briketten in de smoker gedaan, misschien is dat de reden? Uiteindelijk heeft de fatty er twee uur en twintig minuten op gelegen, en een kerntemperatuur van 76 graden. Ik had de waterpan gevuld met heet water om het opwarm proces te versnellen, en het duurde ongeveer 20 minuten om de 105 graden te halen. Voor herhaling vatbaar.
Half om half gehakt met fijn gehakte rode ui, een halve theelepel knoflookpoeder, een halve theelepel uipoeder, een halve theelepel gemalen zeezout, een halve theelepel gemalen zwarte peper, en twee theelepels paprika poeder.
Vulling van punt paprika, gehakte champignons en oude strooi kaas.
Opgerolde fatty met baconmatje.
Met jasje
Kolen mand op de minion manier gevuld met 3 blokjes essenhout.
Ongeveer 15 gloeiende kooltjes erin
Fatty erop.
Fatty gereed!
Zien jullie de rookring? Hij was heeeeeerrrrllliiiijjjk echt een zalige zachte rooksmaak. Ik ben blij dat ik dit forum gevonden heb en het low en slow gedeelte. Ik heb wel een probleem met de temperatuur. Die kwam niet hoger dan 105 graden Celsius. Zoals jullie misschien zien heb ik niet al te veel briketten in de smoker gedaan, misschien is dat de reden? Uiteindelijk heeft de fatty er twee uur en twintig minuten op gelegen, en een kerntemperatuur van 76 graden. Ik had de waterpan gevuld met heet water om het opwarm proces te versnellen, en het duurde ongeveer 20 minuten om de 105 graden te halen. Voor herhaling vatbaar.