- Berichten
- 47
Vandaag voor de eerste keer op mijn tweedehands kamado spareribs gemaakt volgens de 3-2-1 methode
maar heb de tijden wat aangepast omdat het iets wat dunnere spareribs waren
eerst 1,5 uur gerookt met appelhout en een beetje hickory hierna ingepakt in de folie met boter en lichtbruine Bastard suiker en een klein scheutje koffie siroop karamel dat stond niet in het recept maar je probeert is wat
Vervolgens nog een half uur met wat bbq saus laten liggen in de Kamado en dat alles op een temperatuur van rond de 120 graden
En ze waren heerlijk
Voor een eerste keer niet slecht
maar heb de tijden wat aangepast omdat het iets wat dunnere spareribs waren
eerst 1,5 uur gerookt met appelhout en een beetje hickory hierna ingepakt in de folie met boter en lichtbruine Bastard suiker en een klein scheutje koffie siroop karamel dat stond niet in het recept maar je probeert is wat

Vervolgens nog een half uur met wat bbq saus laten liggen in de Kamado en dat alles op een temperatuur van rond de 120 graden
En ze waren heerlijk

Voor een eerste keer niet slecht