Hey, vandaag voor de eerste keer de nieuwe Barilo aangestoken om te proberen hoe het gaat.
De bbq 1,5 uur op 150graden houden was nog te doen.
Vervolgens doorstoken naar 200 ging ook goed, maar die temperatuur vasthouden ging niet zo denderend, het houtskool bleef niet goed gloeien.
Ik vind dat de houtskool (the basterd oak)(rest zak van vorig jaar, droog in de garage gestaan) vrij snel uitgaat.
boven een “schuif” volledig open en de ander half open.
De onderste schuiven beide volledig open.
Mijn vorige bbq ging ook snel uit als de klep sloot. Aangezien deze bbq hetzelfde doet, zal het aan mijn skills liggen
Hebben jullie wat tips voor mij?
De bbq 1,5 uur op 150graden houden was nog te doen.
Vervolgens doorstoken naar 200 ging ook goed, maar die temperatuur vasthouden ging niet zo denderend, het houtskool bleef niet goed gloeien.
Ik vind dat de houtskool (the basterd oak)(rest zak van vorig jaar, droog in de garage gestaan) vrij snel uitgaat.
boven een “schuif” volledig open en de ander half open.
De onderste schuiven beide volledig open.
Mijn vorige bbq ging ook snel uit als de klep sloot. Aangezien deze bbq hetzelfde doet, zal het aan mijn skills liggen

Hebben jullie wat tips voor mij?