Na alle Low&Slow van laatste maanden, tijd voor wat heel anders.
Onlangs via Marktplaats een Kettlepizza gekocht, een oud model, grappig genoeg van degene van bbqpizzaforyou.nl (ofzoiets). Aardige kerel iig. Deze week kreeg ik ook mijn steen en schep.
Vanavond dus de test. Simpele tomatensaus gemaakt, een deegje in elkaar gedraaid en de bbq opgestookt met kokosbriketten (Tasmania, voordelig, maar denk volgende keer toch weer EcoBrasa).
Een hoop eerste keren: eerste keer Kettlepizza, eerste keer pizzadeeg, eerste keer tomatensaus voor pizza.
Het beleg bestond uit tomatensaus, buffelmozzarella, parmaham en werd afgemaakt met basilicum/rucola en olie.
Zeer tevreden over het resultaat, volgende keer pureer ik de saus wel, die was me iets te grof.
Onlangs via Marktplaats een Kettlepizza gekocht, een oud model, grappig genoeg van degene van bbqpizzaforyou.nl (ofzoiets). Aardige kerel iig. Deze week kreeg ik ook mijn steen en schep.
Vanavond dus de test. Simpele tomatensaus gemaakt, een deegje in elkaar gedraaid en de bbq opgestookt met kokosbriketten (Tasmania, voordelig, maar denk volgende keer toch weer EcoBrasa).
Een hoop eerste keren: eerste keer Kettlepizza, eerste keer pizzadeeg, eerste keer tomatensaus voor pizza.
Het beleg bestond uit tomatensaus, buffelmozzarella, parmaham en werd afgemaakt met basilicum/rucola en olie.
Zeer tevreden over het resultaat, volgende keer pureer ik de saus wel, die was me iets te grof.
![2yos3nr.jpg](http://i60.tinypic.com/2yos3nr.jpg)
![2lt6r8.jpg](http://i58.tinypic.com/2lt6r8.jpg)
![i35kef.jpg](http://i58.tinypic.com/i35kef.jpg)
![2n9xc87.jpg](http://i58.tinypic.com/2n9xc87.jpg)
![ejzlgw.jpg](http://i60.tinypic.com/ejzlgw.jpg)
![33ygal1.jpg](http://i59.tinypic.com/33ygal1.jpg)