- Berichten
- 113
Zoals de titel zegt
Stuk beenham lekker in de rub gezet
Paprika poeder uien poeder knoflookpoeder beetje bruine suiker zout en peper
De q op 170 graden met de slowroller er in
Vanaf 150 graden elk kwartier even insmeren met een mengsel van honingmosterd en honing
Bij een kern temperatuur van 68 graden er afgehaald en 15 minuten laten rusten .
Stokbrood uit de oven, plakjes snijden van het hammetje ( verbaasden mij ) hij was prima en zeker niet uitgedroogd.
Tussen het broodje met beetje sla .
Stuk beenham lekker in de rub gezet
Paprika poeder uien poeder knoflookpoeder beetje bruine suiker zout en peper
De q op 170 graden met de slowroller er in
Vanaf 150 graden elk kwartier even insmeren met een mengsel van honingmosterd en honing
Bij een kern temperatuur van 68 graden er afgehaald en 15 minuten laten rusten .
Stokbrood uit de oven, plakjes snijden van het hammetje ( verbaasden mij ) hij was prima en zeker niet uitgedroogd.
Tussen het broodje met beetje sla .