Vanochtend om 5 uur het wekkertje af laten gaan om hopelijk op tijd de brisket te kunnen gaan serveren.
Door menig persoon voor gek verklaard dat ik dit ging doen, maar ach... Je moet wat overhebben voor de hobby.
Allereerst een foto van de brisket net uit de verpakking:
vervolgens de getrimde versie:
daarna een rub erop gedaan van zwarte peper, zout en een klein beetje knoflook en msg:
vervolgens op de kamado joe gelegd:
en nog een stukje van de point afgehaald dat als losse flap hing voor wat burnt ends:
Als laatste nog de vet-trimmings in een pan op een laag vuurtje gezet om Beef Tallow te maken
Wens me succes heren (en dames)!
Door menig persoon voor gek verklaard dat ik dit ging doen, maar ach... Je moet wat overhebben voor de hobby.
Allereerst een foto van de brisket net uit de verpakking:
vervolgens de getrimde versie:
daarna een rub erop gedaan van zwarte peper, zout en een klein beetje knoflook en msg:
vervolgens op de kamado joe gelegd:
en nog een stukje van de point afgehaald dat als losse flap hing voor wat burnt ends:
Als laatste nog de vet-trimmings in een pan op een laag vuurtje gezet om Beef Tallow te maken
Wens me succes heren (en dames)!
Laatst bewerkt: