Heren en Dames,
Binnenkort zal de 4de verjaardag van mijn zoontje gevierd gaan worden.
Zoals de meesten gasten inmiddels van mij gewend zijn wordt er ook voor een maaltijd gezorgd.
Omdat bbq mijn nieuwe hobby is wil ik daar iets mee gaan doen en enkele gasten verwachten het ook.
Ik ben hier al het een en ander voor aan het voorbereiden en aan het plannen.
Maar ik loop tegen een paar dingen aan.
Hieronder een opsomming van de voorbereidingen en plannen die ik gemaakt heb.
Het aantal gasten zal uitkomen op 25 volwassenen en
12 kinderen waarbij de oudste 7 is en de jongste enkele weken.
Op het menu wilde ik broodjes Pulled Pork met coleslaw en spareribs zetten
inclusief 2 a 3 verschillende salades
en frietjes/aardappelkroketjes.
Voor de kinderen dacht ik aan een hamburgertje of bbq worstje.
ik heb hiervoor 1 maal UDS 200L met 1 rooster
1 maal UDS 60L met 1 rooster
en 1 maal betonnen buitenhaard/bbq ter beschikking
Het feestje wordt op een zondag middag gehouden
en heb vanaf de vrijdag avond de tijd om te starten met de voorbereidingen.
Het enige waar ik niet uitkom in de voorbereiding en planning
is de hoeveelheid vlees die ik nodig heb om iedereen voldoende te eten te geven.
En wanneer kan ik het beste starten met dingen klaar te maken.
Hebben jullie Tips en Tricks voor mij om dit feestje tot een succes te laten zijn.
Groeten Edwin.
Binnenkort zal de 4de verjaardag van mijn zoontje gevierd gaan worden.
Zoals de meesten gasten inmiddels van mij gewend zijn wordt er ook voor een maaltijd gezorgd.
Omdat bbq mijn nieuwe hobby is wil ik daar iets mee gaan doen en enkele gasten verwachten het ook.
Ik ben hier al het een en ander voor aan het voorbereiden en aan het plannen.
Maar ik loop tegen een paar dingen aan.
Hieronder een opsomming van de voorbereidingen en plannen die ik gemaakt heb.
Het aantal gasten zal uitkomen op 25 volwassenen en
12 kinderen waarbij de oudste 7 is en de jongste enkele weken.
Op het menu wilde ik broodjes Pulled Pork met coleslaw en spareribs zetten
inclusief 2 a 3 verschillende salades
en frietjes/aardappelkroketjes.
Voor de kinderen dacht ik aan een hamburgertje of bbq worstje.
ik heb hiervoor 1 maal UDS 200L met 1 rooster
1 maal UDS 60L met 1 rooster
en 1 maal betonnen buitenhaard/bbq ter beschikking
Het feestje wordt op een zondag middag gehouden
en heb vanaf de vrijdag avond de tijd om te starten met de voorbereidingen.
Het enige waar ik niet uitkom in de voorbereiding en planning
is de hoeveelheid vlees die ik nodig heb om iedereen voldoende te eten te geven.
En wanneer kan ik het beste starten met dingen klaar te maken.
Hebben jullie Tips en Tricks voor mij om dit feestje tot een succes te laten zijn.
Groeten Edwin.