Goedemorgen bbq vrienden en vriendinnen. Gister heb ik voor de eerste keer een fatty gemaakt.
Ik ben begonnen met het vlechten van het spek.
Toen heb ik het rundergehakt gekruid met Letzq beef rub en het gehakt verdeeld over het spek.
Vervolgens heb ik tomaat en mozzarella in blokjes gesneden en deze in het midden gelegd. Toen nog wat plakjes cheddar er bovenop ( deze had ik nog liggen ).
Toen de fatty opgerold en even in de koelkast gelegd.
Tegen etenstijd de q aangestoken met een directe en indirecte zone.
De q op temperatuur laten komen en de fatty er op.
Tegen het einde ingesmeerd met bbq saus en de temperatuur van de q wat hoger laten komen om het spek krokant te laten worden.
Het eindresultaat was verrassend lekker! En alles was weer op
.
( ik hoop dat ik dit bij het goede kopje heb geplaatst)
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik ben begonnen met het vlechten van het spek.

Toen heb ik het rundergehakt gekruid met Letzq beef rub en het gehakt verdeeld over het spek.

Vervolgens heb ik tomaat en mozzarella in blokjes gesneden en deze in het midden gelegd. Toen nog wat plakjes cheddar er bovenop ( deze had ik nog liggen ).
Toen de fatty opgerold en even in de koelkast gelegd.

Tegen etenstijd de q aangestoken met een directe en indirecte zone.

De q op temperatuur laten komen en de fatty er op.

Tegen het einde ingesmeerd met bbq saus en de temperatuur van de q wat hoger laten komen om het spek krokant te laten worden.

Het eindresultaat was verrassend lekker! En alles was weer op


( ik hoop dat ik dit bij het goede kopje heb geplaatst)
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk