- Berichten
- 14
Vandaag maar eens geprobeerd om pulled pork te maken. Gisteren de procureur in de dry rub gezet
Na veel lees en naslagwerk te hebben opgeschreven mocht en kon het in mijn ogen niet meer mis gaan
Heb de WMT aangestoken volgens de minion methode,
In het begin wel moeite gehad om de temperatuur te regelen maar gaande weg de sessie lukte het behoorlijk.
Was een stuk procureur van ruim 1.6 kilo, heeft van 11.00 uur tot 16.30 uur op de WMT gelegen
En ik moet zelf bekennen dat hij prima is gelukt
Na veel lees en naslagwerk te hebben opgeschreven mocht en kon het in mijn ogen niet meer mis gaan
Heb de WMT aangestoken volgens de minion methode,
In het begin wel moeite gehad om de temperatuur te regelen maar gaande weg de sessie lukte het behoorlijk.
Was een stuk procureur van ruim 1.6 kilo, heeft van 11.00 uur tot 16.30 uur op de WMT gelegen
En ik moet zelf bekennen dat hij prima is gelukt





