Nou, nu ik op dit forum zit ben ik benieuwd of jullie me kunnen helpen.
Ik heb een Webertje, het is een standaard maatje, uitgerust met een thermometer.
De briketten die ik gebruik zijn gemaakt van kokos, ik gebruik het rekje om de kolen aan de kant te houden en in het midden het vlees te leggen.
Ik heb ook een kerntemperatuurmeter, voor in het vlees en op de bbq zelf. Heb hem nog niet gebruikt, maar ben het van plan voor aankomend weekend.
Allemaal leuk en aardig, maar volgens de thermometer op het deksel komt de temperatuur niet boven 175 graden Celsius uit, met de ventilatiegaten onder en boven helemaal open.
Ik ben van plan aankomend weekend spareribs te gaan eten, en nu is het aan jullie om mij te vertellen dat ik die beter niet via thuisbezorgd.nl kan bestellen, maar ook gewoon op dat Webertje kan maken. Ik heb nog geen rubs of kruidenmixen. Jullie merken, ik doe er alles aan om het lastig te maken.
Ik ben heel benieuwd waar jullie mee komen, en ik weet dat het fantastisch moet zijn om alles zelf uit te vinden en proefondervindelijk vast te stellen wat mijn stijl gaat worden en meer van zulks, maar ik heb nou eenmaal geen zin om veertig keer spareribs te verpesten voor ik iets vindt dat ik binnen kan houden. Ja, ik ben lui, en ja, ik vertrouw op de kennis van het BBQ Genootschap om mij te helpen.
Heel benieuwd naar de reacties!
Ik heb een Webertje, het is een standaard maatje, uitgerust met een thermometer.
De briketten die ik gebruik zijn gemaakt van kokos, ik gebruik het rekje om de kolen aan de kant te houden en in het midden het vlees te leggen.
Ik heb ook een kerntemperatuurmeter, voor in het vlees en op de bbq zelf. Heb hem nog niet gebruikt, maar ben het van plan voor aankomend weekend.
Allemaal leuk en aardig, maar volgens de thermometer op het deksel komt de temperatuur niet boven 175 graden Celsius uit, met de ventilatiegaten onder en boven helemaal open.
Ik ben van plan aankomend weekend spareribs te gaan eten, en nu is het aan jullie om mij te vertellen dat ik die beter niet via thuisbezorgd.nl kan bestellen, maar ook gewoon op dat Webertje kan maken. Ik heb nog geen rubs of kruidenmixen. Jullie merken, ik doe er alles aan om het lastig te maken.
Ik ben heel benieuwd waar jullie mee komen, en ik weet dat het fantastisch moet zijn om alles zelf uit te vinden en proefondervindelijk vast te stellen wat mijn stijl gaat worden en meer van zulks, maar ik heb nou eenmaal geen zin om veertig keer spareribs te verpesten voor ik iets vindt dat ik binnen kan houden. Ja, ik ben lui, en ja, ik vertrouw op de kennis van het BBQ Genootschap om mij te helpen.
Heel benieuwd naar de reacties!