- Berichten
- 10.077
Beste bbq collega's
Hier weer een hele korte, makkelijke en erg lekker gerechtje uit de oude doos.
Een varkenshaasje.
Eerst vlinderen zodat je hem weer kan oprollen
Vervolgens een beetje ingewreven met zelf gemaakte chili olie (totaal niet pikant, dus moet snel op om weer een nieuwe te maken )
Beetje gehakte knoflook erbij
Oprollen maar en wat rozemarijn er op (had ook gelijk met de knoflook gekund )
Spekkies erom en even in de koelkast.
Daarna indirect op de WGA met wat rooksnippers tot een kern van 65gr
Prima maaltje
De pic's
Dank voor het kijken
Rick
Hier weer een hele korte, makkelijke en erg lekker gerechtje uit de oude doos.
Een varkenshaasje.
Eerst vlinderen zodat je hem weer kan oprollen
Vervolgens een beetje ingewreven met zelf gemaakte chili olie (totaal niet pikant, dus moet snel op om weer een nieuwe te maken )
Beetje gehakte knoflook erbij
Oprollen maar en wat rozemarijn er op (had ook gelijk met de knoflook gekund )
Spekkies erom en even in de koelkast.
Daarna indirect op de WGA met wat rooksnippers tot een kern van 65gr
Prima maaltje
De pic's
Dank voor het kijken
Rick