Ik heb sinds ik ben gaan BBQ (niet zo lang dus) ontzettend veel problemen om de boel op gang te krijgen. Gisteren snake gelegd en na 2 uur nog steeds geen warmte in de ketel, helaas was het daarna te laat om nog aan de pulled chicken te beginnen.
Weber 57 GBS icm Ecobrasa briketten
Eigenlijk 2 simpele vragen:
Wanneer ik een snake leg van 2 breed en 2 hoog, hoeveel briketten steek ik dan aan en leg deze vooraan de snake half erop?
Wanner ik minion doe (nog nooit gedaan) hoeveel briketten steek ik aan en leg ik deze in een kuiltje koude briketten (dus ernaast en eronder liggen de koude) of deponeer ik deze bovenop de stapel?
Weber 57 GBS icm Ecobrasa briketten
Eigenlijk 2 simpele vragen:
Wanneer ik een snake leg van 2 breed en 2 hoog, hoeveel briketten steek ik dan aan en leg deze vooraan de snake half erop?
Wanner ik minion doe (nog nooit gedaan) hoeveel briketten steek ik aan en leg ik deze in een kuiltje koude briketten (dus ernaast en eronder liggen de koude) of deponeer ik deze bovenop de stapel?