Beef en Steak

Easterwood ribs

 
 
 
 

PH met een F

Pitmaster
Berichten
512
Omdat ze zo lekker zijn, na een druk weekend, meer dan verdiend dacht ik zo.

Easterwood ribs.

Geen gekkigheid, gewoon dikke ribs, een lekkere rub, een bbq op 160 graden en een paar heerlijke sides.

Coleslaw, mais en omdat [mention]SpooN_05 [/mention]
een paar lekkere witlof bootjes liet zien en ik daar watertandend door op de bank zat, heb ik ook maar een versie gemaakt. Kaas, ham, Mayo pezo en nootmuskaat. Wat een gouden bijgerechtje.

Pics, or it didn’t happen:
be52980d30ad0e547855a2c8f73e423e.jpg



bf63e330a91a201a3c0b1281108918f4.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Heerlijk!
Ziet er allemaal erg lekker uit.

Waren de ribben lekker? Dikke ribben heb ik persoonlijk liever 3-2-1 en dunnere easterwood
 
Heerlijk!
Ziet er allemaal erg lekker uit.

Waren de ribben lekker? Dikke ribben heb ik persoonlijk liever 3-2-1 en dunnere easterwood

Ja, ik vind de bite en structuur in het vlees lekkerder dan 3-2-1. Ik moet zeggen dat ik nog niet een dikke/dunne rib met beide methodes vergeleken heb. Dus t zou zo maar kunnen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Easterwoods ribs zijn voor mij de beste ribs. Helemaal als het Iberico ribs zijn.
Mooi compleet maaltje zo. En alles van de Q top
 
Deze ribbels zien er lekker uit. Laat ze smaken


Zoals andere recensenten al aangeven, dikke 3-2-1, iberico Easterwood.
Maar bite en structuur is een eigen voorkeur. Daarbij zijn niet alle varkentjes van gelijke structuur etc.
 
Terug
Bovenaan Onderaan