the_fonz1975
Tondelzoeker
- Berichten
- 21
Ik heb naast 2 cilindervormige rookoventjes (1 merkloos en 1 barbecook) ook een grotere rookkast (zie foto's) Ik rook in die kast voornamelijk zalm (koudroken) en af en toe ook eens een hammetje, en daarnaast ook warm roken (o.a. paling).
Mijn vraag gaat nu vooral over het koud roken.
Ik merk dat de spiraalvormige CSG's niet altijd even vlot smeulen en daar zit vaak het vochtige voor iets tussen. Ik overweeg sterk om de dymbox.pl van 30 (1,3 liter) of 40cm (2,3 liter) aante schaffen, deze laatste vooral omdat deze laatste makkelijk 6 tot 8 uur rook kan geven en dat lijkt me wel handig. Doen of niet? Alle raad/aanbevelingen/info zijn welkom. Alvast bedankt
Mijn vraag gaat nu vooral over het koud roken.
Ik merk dat de spiraalvormige CSG's niet altijd even vlot smeulen en daar zit vaak het vochtige voor iets tussen. Ik overweeg sterk om de dymbox.pl van 30 (1,3 liter) of 40cm (2,3 liter) aante schaffen, deze laatste vooral omdat deze laatste makkelijk 6 tot 8 uur rook kan geven en dat lijkt me wel handig. Doen of niet? Alle raad/aanbevelingen/info zijn welkom. Alvast bedankt