- Berichten
- 11
Beste forum leden,
Ik ben mijn bbq gereedschap aan het uitbreiden omdat het gewoon leuk/lekker is om te doen natuurlijk!
Nu ben ik me aan het oriënteren op een dutch oven van gietijzer,
Nu kwam ik ook gietijzeren braadpannen tegen met een emaille laag wat als voordeel heeft dat ze gewoon in de vaatwasser kunnen. Deze pannen zie ik niet veel voorkomen op het forum.
Nu is mij vraag: zijn er nadelen die ik niet zie aan de braadpannen met emaille laag? Bijvoorbeeld in het gebruiksgemak. En welke maat pan (inhoud) raden jullie aan ben van plan heb vooral te gebruiken voor stoofvlees en gerechten waarbij dit gebruikt wordt.
Alvast bedankt,
Anna
Ik ben mijn bbq gereedschap aan het uitbreiden omdat het gewoon leuk/lekker is om te doen natuurlijk!
Nu ben ik me aan het oriënteren op een dutch oven van gietijzer,
Nu kwam ik ook gietijzeren braadpannen tegen met een emaille laag wat als voordeel heeft dat ze gewoon in de vaatwasser kunnen. Deze pannen zie ik niet veel voorkomen op het forum.
Nu is mij vraag: zijn er nadelen die ik niet zie aan de braadpannen met emaille laag? Bijvoorbeeld in het gebruiksgemak. En welke maat pan (inhoud) raden jullie aan ben van plan heb vooral te gebruiken voor stoofvlees en gerechten waarbij dit gebruikt wordt.
Alvast bedankt,
Anna