- Berichten
- 908
Gisteren een heerlijk ‘broodje’ hamburger op, met dank aan @Stijn voor de burger en guanciale.
‘S middags een deegje gemaakt voor de naan, met Turkse yoghurt. Naan gebakken, guanciale uitgebakken, uitje in het spekvet bakken en tot slot de burgers op basis van dry aged korsten gebakken. Wat een prachtige korst op de burgers![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Super simpel, maar té lekker om niet te delen. We hebben weer gegeten als een koning.
‘S middags een deegje gemaakt voor de naan, met Turkse yoghurt. Naan gebakken, guanciale uitgebakken, uitje in het spekvet bakken en tot slot de burgers op basis van dry aged korsten gebakken. Wat een prachtige korst op de burgers
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Super simpel, maar té lekker om niet te delen. We hebben weer gegeten als een koning.