Beef en Steak

Dry age burger op naan met guanciale

 
 
 
 

Laurens

Pitmaster
Berichten
908
Gisteren een heerlijk ‘broodje’ hamburger op, met dank aan @Stijn voor de burger en guanciale.

‘S middags een deegje gemaakt voor de naan, met Turkse yoghurt. Naan gebakken, guanciale uitgebakken, uitje in het spekvet bakken en tot slot de burgers op basis van dry aged korsten gebakken. Wat een prachtige korst op de burgers 😍

Super simpel, maar té lekker om niet te delen. We hebben weer gegeten als een koning.

IMG_0485.jpeg
IMG_0486.jpeg
IMG_0487.jpeg
IMG_0488.jpeg
IMG_0490.jpeg
 
Zo! Indd mooie korst op je burgers 👌🏻
 
Helaas geen foto van het eindresultaat maar dit zal vast en zeker gesmaakt hebben.
 
Hahaha
Geweldig om te zien dat er ineens dry aged burgers met guanciale gebakken worden.

Lekker man. Ik vind naast die fantastische guanciale de burgers ook heel erg lekker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan