- Berichten
- 52
Sinds kort ben ik de gelukkige bezitter van de Kamado Joe classic 3. Ben nu pork belly burnt ends aan het bereiden met een doeltemperatuur op de Kamado
van ca. 120 graden. Ik meet de temperatuur op het rooster met de Inkbird. Ik zie dat de temperatuur erg fluctueert, ook al blijf ik van de schuiven af.
DE temperatuur gaat van 130 naar 147 en weer naar 134 graden etc. De thermometer van de Kamado echter staat zo vast als een huis op dezelfde temperatuur.
Er is steeds de twijfel of ik de schuiven moet gaan verzetten maar het lukt mij nog niet om de temperatuur vast te zetten. Is de plaats op het rooster van de temperatuurvoeler van belang ?
Waar ga ik in de fout ?
van ca. 120 graden. Ik meet de temperatuur op het rooster met de Inkbird. Ik zie dat de temperatuur erg fluctueert, ook al blijf ik van de schuiven af.
DE temperatuur gaat van 130 naar 147 en weer naar 134 graden etc. De thermometer van de Kamado echter staat zo vast als een huis op dezelfde temperatuur.
Er is steeds de twijfel of ik de schuiven moet gaan verzetten maar het lukt mij nog niet om de temperatuur vast te zetten. Is de plaats op het rooster van de temperatuurvoeler van belang ?
Waar ga ik in de fout ?