BasBQ
Beef en Steak

Dinsdag kip en puntpaprika's

 

EddyQ

Sprokkelaar
Berichten
36
Hi mede BBQ liefhebbers, vandaag kip met puntpaprika's gemaakt:


Vulling voor de puntpaprika's: Riccota, Roomkaas, aangevuld met ingredi?nten naar eigen smaak, (Chili flakes-knoflookpoeder-Todd's dirt-Gember-BBQ saus-Surinaamse peper). Ook leek mij een plakje ontbijtspek eromheen wel lekker.



De kip voorzien van een naar mijn idee top saus/glaze met dank aan Noskos en SR:
http://www.bbq-nl.com/2007/06/noskos-sweet-smokey-bbq-sauce.html
Eet smakelijk, wij vonden het lekker. De volgende keer iets meer peper in de vulling van de puntpaprika's zou naar mijn smaak mogen. maar dat is natuurlijk afhankelijk van ieders smaak.
Een groet aan allen.





 
Mooi,

Als je nog inspiratie zoekt, onder de bijgerechten vind je nog een paar andere gevulde paprika varianten
 
Lekker Eddy!! Dit lust ik wel!! :D
 
Zeker niet verkeerd
 
lust ik ook wel, ziet er lekker uit, smakelijk gegeten neem ik aan
 
Lekker!!!
 
Lekkere combo!
 
Terug
Bovenaan Onderaan