Beef en Steak

Dikke ribben

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Bert
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
Weer eens dikke ribben op het menu.
Was gewoon weer te lang geleden. :)
_DSC1328.jpg

 
dat zijn lekkere dikke ribben
 
Ik sta te koken, en heb trek. Dit ziet er heerlijk uit!
 
Frits +1
 
Doe maar een portie!
 
Wat voor ribben zijn dat Bert?
 
Dat benne donders dikk'n ribb'n Bert!
 
Lijken wel dinosaurus ribben, zelf opgegraven ?
 
Abraham zei:
Wat voor ribben zijn dat Bert?

Een buik zonder zwoerd en dan gewoon tussen de ribben doorsnijden.
Eigenlijk dikke speklappen met een botje. Ik leg ze een uur of 4 op de bbq bij +/- 110 graden celcius.
Een nacht van te voren kruiden en na een uur of 2 glaceren met een zoete saus.
Dit keer met de frambozen-chipotlesaus van Dominique aangevuld met wat chilipoeder en honing.
 
Zijn het dezelfde als de vleesribben die je, meestal 's winters, kunt koprn?
 
Dick3G zei:
Zijn het dezelfde als de vleesribben die je, meestal 's winters, kunt koprn?

Nee dat zijn krabbetjes. Dit zijn heel simpel speklappen met been.
 
Dankjewel Bert. Ik ga er om vragen bij mn C1000.
Bij de Makro heb ik nog geen niet uitgebeende buik gezien...
 
Terug
Bovenaan Onderaan