Beef en Steak

Dessert: Schuimtaartjes met pruimen en honingglazuur

 
 
 
 
 

Ceriel

BBQ Junkie
Berichten
7.148
Lekker nagerecht uit Weber's barbecue en grillboek; Schuimtaartjes met pruimen en honingglazuur.

Het recept geeft aan de meringue's in de 0^3n te maken, maar dat hoeft natuurlijk niet... ;)
Het meringue-mengsel gemaakt en nestjes gevormd op de (nieuwe  :D) pizzasteen




En voor 5 kwartier op de Q bij 150-180graden. Waren mijn eerste meringues, dus resultaat is altijd goed.... :P


De pruimen gehalveerd, ontpit, aan spiesjes gestoken en bestreken met honing om deze een paar minuten indirect zacht te laten worden:


Eerst het voorgerecht, ??n burgertje extra om de 100e WGA-sessie te vieren, met dank aan de controller-site BBQcounter!




En dan het toetje, de schuimtaartjes gevuld met mascarpone-slagroom:
 
Dat ziet er mooi uit Ceriel, mooie foto's ook!
 
Mooi en lekker Ceriel!

PS toevallig hier ook hard gewerkt aan een dessert en mijzelf beloond met zo'n fijne burger!
 
Echt weer super Ceriel! Had graag bij je aangeschoven.
En van Harte met je WGA jubileum! Zo daar ook een stickertje voor zijn?  ;)
 
dat heb je weer mooi gemaakt Ceriel, ziet er heerlijk uit
 
Nou ten eerste gefeliciteerd met je WGA jubileum.
en ten tweede man wat ziet dat er goed uit.
 
Dat ziet er heerlijk uit... Moet ook eens meer desserts maken op de Q
 
Ziet er geweldig uit. Mooie foto reportage.
 
Ook lekker, en mooi gemiddelde voor je WGA
 
Terug
Bovenaan Onderaan