W
WoKo
Gast
Hallo Allen,
Alweer een aantal weekjes aan het meelezen op dit mooie forum. Toen ik de post van rocker zocht over zijn pulled pork moest ik me aanmelden om zijn profiel te zien. Dus is het niet meer dan netjes om me even voor te stellen.
Ik ben Wouter woon in Tilburg en ben tot op heden een lekker weer BBQ'er. Vrouwlief maakt het vlees + marinade en ik gooi de Q aan en zorg voor overheerlijk warm vlees. So far so good. Mijn Q is een rechthoekige bak met 2 roosters erop. Dit is lekker makkelijk omdat je gewoon een groot vuur maakt en wanneer het vlees te hard gaat zet je het rooster een verdieping hoger.
Deze manier van Q'en gaat mij al 15 jaar goed af (waarvan 5 op de huidige).
Nu ben ik gaan twijfelen om een nieuwe te kopen. Dit komt omdat ik afgelopen kerst met mijn zwager T-Bone steak zijn gaan maken op een kettle BBQ (namaak weber). Het was koud maar toch makkelijk te doen met zo'n deksel. Zelfs de lucht gaten moeten afdekken omdat het te snel ging. Maar wat was dit lekker zeg, dit had ik op mijn BBQ nooit zo goed gekregen.
Dus nu aan het kijken voor een nieuwe! Wat ik er mee ga doen, het zelfde als altijd lekker opstoken en vlees er op. Hoe? Voor als eerst direct, maar de low & slow gerechten maken me erg hongerig Vooral het spelen met rubs etc spreekt mij erg aan. Dus ik hoop ooit eens de marinade te mogen maken :-D
Ik ben nu aan het kijken voor een OTP47 of de Master Touch. Een WSM lijkt me nog geen goed idee omdat je er eigenlijk niet (handig) mee kunt grillen. En voor de prijs van een EI kan ik redelijk wat vlees kopen om te proberen.
Nog even rustig kijken want het lijkt een mooi BBQ jaar te worden!
Alweer een aantal weekjes aan het meelezen op dit mooie forum. Toen ik de post van rocker zocht over zijn pulled pork moest ik me aanmelden om zijn profiel te zien. Dus is het niet meer dan netjes om me even voor te stellen.
Ik ben Wouter woon in Tilburg en ben tot op heden een lekker weer BBQ'er. Vrouwlief maakt het vlees + marinade en ik gooi de Q aan en zorg voor overheerlijk warm vlees. So far so good. Mijn Q is een rechthoekige bak met 2 roosters erop. Dit is lekker makkelijk omdat je gewoon een groot vuur maakt en wanneer het vlees te hard gaat zet je het rooster een verdieping hoger.
Deze manier van Q'en gaat mij al 15 jaar goed af (waarvan 5 op de huidige).
Nu ben ik gaan twijfelen om een nieuwe te kopen. Dit komt omdat ik afgelopen kerst met mijn zwager T-Bone steak zijn gaan maken op een kettle BBQ (namaak weber). Het was koud maar toch makkelijk te doen met zo'n deksel. Zelfs de lucht gaten moeten afdekken omdat het te snel ging. Maar wat was dit lekker zeg, dit had ik op mijn BBQ nooit zo goed gekregen.
Dus nu aan het kijken voor een nieuwe! Wat ik er mee ga doen, het zelfde als altijd lekker opstoken en vlees er op. Hoe? Voor als eerst direct, maar de low & slow gerechten maken me erg hongerig Vooral het spelen met rubs etc spreekt mij erg aan. Dus ik hoop ooit eens de marinade te mogen maken :-D
Ik ben nu aan het kijken voor een OTP47 of de Master Touch. Een WSM lijkt me nog geen goed idee omdat je er eigenlijk niet (handig) mee kunt grillen. En voor de prijs van een EI kan ik redelijk wat vlees kopen om te proberen.
Nog even rustig kijken want het lijkt een mooi BBQ jaar te worden!