- Berichten
- 12.070
Verzonnen door Mike (NKBBQ) dit is een variant op de Fattie.
Ingredi?nten:
rol kalkoenvulling (Appie)
BBQ rub (je favoriete)
eventueel bacon
cranberrysaus
Bereiding:
Rol je vulling door de rub leg hem in je smoker, temperatuur 225?F/105?C en voeg wat rookhout toe. Je kunt hem ook nog omwikkelen met bacon, maar hou dan rekening met het zout in je rub, wij vonden het iets te hartig worden zo.
Als je rol 165?F/74?C is dan mag hij er af en kun je hem in plakjes snijden. Serveren met cranberrysaus en je hebt een originele kerstsnack.

Ingredi?nten:
rol kalkoenvulling (Appie)
BBQ rub (je favoriete)
eventueel bacon
cranberrysaus
Bereiding:
Rol je vulling door de rub leg hem in je smoker, temperatuur 225?F/105?C en voeg wat rookhout toe. Je kunt hem ook nog omwikkelen met bacon, maar hou dan rekening met het zout in je rub, wij vonden het iets te hartig worden zo.
Als je rol 165?F/74?C is dan mag hij er af en kun je hem in plakjes snijden. Serveren met cranberrysaus en je hebt een originele kerstsnack.


