BasBQ
Beef en Steak

De eerste PP van mij

 
 

Paddopaul

Tondelzoeker
Berichten
21
Afgelopen zondag eens een procereur van 2,1 kg verwerkt tot pulled pork.
Volgens het wedstrijdrecept van Noskos behalve de injectie die heb ik alleen op appelsap gehouden, de glace en eindsaus wel van het recept.
20140914_095708.jpg

20140914_095806.jpg

20140914_101927.jpg


Even een beetje bevochtigen met appelsap
20140914_113336.jpg


De glace erop nu 5 uur
20140914_150809.jpg

20140914_151058.jpg


En het resultaat na 8,5 uur op de Q en een uurtje rust in de folie
20140914_191754.jpg

20140914_193859.jpg


Moet zeggen het was heerlijk en lekker sappig zeker voor herhaling vatbaar.




 
Dat ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je knor.
 
Het zag er niet alleen heerlijk uit, het smaakte nog beter :D
Waarschijnlijk komt het voornamelijk doordat je de hele dag aan het wachten bent en in de geur staat maar de smaak was ongelooflijk.
Dit is zeker een vaker terugkomend gerecht hier! 
 
Dank u allen, met name Noskos voor het wedstrijdrecept scheelt weer een paar uur in bereiding.
 
Net een bakje cruesli met honing en yoghurt op. En dan zie je dit voorbij komen....Aaargh, ik krijg al weer zin in PP en dan ligt er niks meer in de vriezer X(
 
Terug
Bovenaan Onderaan